Vezi cum poti sa prepari o reteta delicioasa de pui la cuptor pe pat de sare. Este usor de facut iar carnea va avea o crusta super crocanta. Puiul nu va fi sarat ci va avea un gust deosebit – sarea va absorbi toata grasimea.
Timp de preparare: 1 ora
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 1 cana de sare grunjoasa
Mod de preparare:
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
- Intr-o tava pregatim patul de sare si punem pulpele de pui
- Pulpele de pui se aseaza cu pielea pe patul de sare
- Incalzim cuptorul la 200 de grade si punem pulpele la cuptor pentru 30 de minute
- Dupa 30 de minute le intoarcem si le mai lasam inca 30 de minute la cuptor
- Mancarea va fi gata pentru servire dupa ce indepartati sarea de pe pielea crocanta a pulpelor de pui