Ingrediente:
- 500 g carne tocată
- 5-6 cartofi
- 3 linguri sos de roșii
- 1 foaie de dafin
- cimbru
- mărar
- pătrunjel
- sare
- piper
- 3 linguri smântână
- 3 ouă
- 2 cepe
Mod de preparare:
1. Pentru început, punem cartofii la fiert.
2. Într-un bol, amestecăm carnea tocată cu ceapa tăiată mărunt. Adăugăm puțină apă, condimentele, pătrunjelul și sosul de roșii. Amestecăm foarte bine.
3. Într-un bol separat, batem smântâna cu ouăle.
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
4. După ce s-au răcit, tăiem cartofii rondele. Pe un vas yena, așezăm un strat de cartofi. Pe deasupra, adăugăm un strat de carne tocată iar la final acoperim cu un strat de smântână. Procedăm la fel până terminăm toate ingredientele. Coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenesc frumos.
Savurați cu poftă! Poftă bună!