Ingrediente:
- 700 g conopidă
- 1.5 l apă
- 1 linguriță sare
- 100 g ciuperci
- 1 lingură ulei
- 120 g cașcaval
- 2 linguri pesmet
- 375 ml lapte
- 30 g făină
- 35 g unt
- 1/2 linguriță muștar
- piper negru, nucșoară
Mod de preparare:
1. Fierbem conopida timp de 3-4 minute. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ciupercile tăiate felii.
2. Adăugăm ciupercile pregătite anterior și amestecăm bine.
3. Pentru sos, topim untul pe foc mic. Adăugăm făina, laptele, cașcavalul, sarea, piperul, muștarul, nucșoara și amestecăm foarte bine.
4. Turnăm sosul peste conopidă și amestecăm bine. Punem tigaia în cuptor la temperatura de 180 de minute, timp de 20 de minute.