Suc de lamaie

Sucul de lamaie este foarte bogat in flavonoizi si antioxidanti, previn aparitia hipertensiunii, a diabetului, a indigestiei, constipatiei si altor probleme de sanatate.

S-a demonstrat stiintific faptul ca suucl de lamaie formeaza un citrat urinar care poate preveni formarea unor cristale si poate elimina pietrele la rinichi.

Vezi care sunt cele 8 probleme care pot sa dispara consumand suc de lamaie

  1. Te poate ajuta sa slabesti

Sunt diverse studii care arata faptul ca sucul de lamaie te poate ajuta sa slabesti deoarece sucul de lamaie contine pectina, o fibra care te poate ajuta sa slabesti mai usor.

  1. Trateaza probleme ale pielii

Contine antioxidanti si contribuie la eliminarea ridurilor, a petelor cauzate de imbatranire si a cicatricilor. Este foarte bun pentru a detoxifia sangele.

  1. Detoxifiaza organismul

Atunci cand este amestecat cu apa, sucul de lamaie este cel mai bun pentru curele de detoxifiere.

  1. Echilibreaza pH-ul

Consumul unui pahar cu apa calda si lamaie, dimineata, te va ajuta sa iti resetezi pH-ul, crescandu-i alcalinitatea. Acest lucru este cauzat de aciditatea sa, insa face mediul alcalin.

  1. Probleme digestive

Este foarte bun pentru sprijinul digestiei deoarece accelereaza productia bilei

  1. Inflamatii si dureri

Ajuta la calmarea durerilor si inflamatiilor de la nivelul articulatiilor, mai ales de la nivelul genunchilor. Faciliteaza dizolvarea acidului uric, fiind un remediu excelent pentru persoanele mai in varsta.