publicitate

Ingrediente:

  • 100 g cafea neagră cu zahăr
  • 500 g biscuiți
  • 200 g zahăr
  • 4 ouă
  • 1 lingură pudră de cacao
  • 250 g unt
  • 1 linguriță zahăr vanilat

Mod de preparare:

1. Într-un bol, amestecăm zahărul cu ouăle. Adăugăm pudra de cacao și zahărul vanilat.

publicitate

2. Punem compoziția pe baie de aburi. Încălzim până se îngroașă, amestecând continuu… După omogenizare, luăm vasul de pe foc, așteptăm puțin să se răcească și adăugăm treptat untul, la temperatura camerei. Amestecăm bine, folosind un mixer la viteză medie.

3. Însiropăm biscuiții în cafea și îi așezăm într-o tavă de copt. Adăugăm crema pregătită anterior pe fiecare strat de biscuiți, iar la final decorăm cu ciocolată rasă.

Lăsați prăjitura la frigider câteva ore înainte de servire.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!

publicitate