Acasă Desert Tort Lacrimi de Înger – Un tort gustos și cremos, pe gustul tuturor

Tort Lacrimi de Înger – Un tort gustos și cremos, pe gustul tuturor

0
Tort Lacrimi de Înger – Un tort gustos și cremos, pe gustul tuturor

Ingrediente:

  • 1 pahar de făină (de 250 ml )
  • 80 g de unt
  • 2 linguri de zahăr
  • 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • 1 ou

Umplutura:

  • 500 g de brânză de vaci
  • 100 g de smântână
  • 1/2 pahar de zahăr
  • 3 gălbenușuri
  • 1 lingură de griș

Sufleul:

  • 3 albușuri
  • 3 linguri de zahăr pudră

Metoda de preparare:

  1. Se amestecă făina cu bicarbonatul de sodiu, se taie untul rece, se adaugă ingredientele rămase și se frământă bine un aluat. Înfășurați-l într-o folie alimentară și puneți-l în frigider timp de 30-40 de minute.
  2. Pentru umplutură, separați albușurile de gălbenușuri. Albușurile se pun în frigider, iar gălbenușurile se amestecă cu ingredientele rămase până la omogenizare.
  3. Scoatem aluatul din frigider și îl întindem într-o foaie subțire, pe care o așezăm într-o tavă de copt. Adăugați uniform compoziția de brânză. Puneți tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade și coaceți timp de 30 de minute. Este mai convenabil să coci într-o formă detașabilă.
  4. În acest timp, bateți albușurile cu zahărul pudră până obțineți o spumă tare. Scoateți prăjitura din cuptor, pe deasupra adăgați sufleul și coaceți încă 15 minute.