Aveți nevoie de:
- 150 g făină
- 50 g zahăr
- 25 g amidon
- 25 g unt
- sare
- 1 linguriţă praf de copt
- 10 g zahăr vanilat
- 1 ou
Cum se prepară această rețetă?
Pregătim aluatul.
- Amestecăm untul cu zahărul.
- Adăugăm un ou şi amestecăm bine.
- Adăugăm amidon, praf de copt şi făina în cantităţi mici.
- Amestecăm bine până obţinem un aluat moale.
- Împărţim aluatul în bucăţele egale de aproximativ 30 g.
- Întindem fiecare bucăţică de aluat și formăm biscuiții
- Punem biscuiţii pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.
- Coacem la temperatura de 180 grade, timp de 15 minute.
- Decorăm biscuiţii cu zahăr pudră.
Poftă mare!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă