publicitate

Brioșe cu șuncă, ardei, cașcaval și ceapă verde – un aperitiv rapid și gustos!

Ingrediente necesare:

2 ouă
150 g șuncă
150 g cașcaval ras
300 g făină
1 ardei kapia
210 ml lapte
30 ml ulei
un vârf de cuțit praf de copt
3 fire ceapă verde
sare și piper, după gust

publicitate

Mod de preparare:

Într-un bol mediu, amestecăm făina cu praful de copt, apoi adăugăm și ouăle bătute, ceapa curățată și tocată mărunt, ardeiul curățat, spălat și tocat mărunt, laptele, uleiul, cașcavalul ras și șunca tocată mărunt.

Potrivim de sare și piper și amestecăm foarte bine compoziția.

Împărțim compoziția în tava de brioșe tapetată cu hârtie pentru brioșe, apoi coacem timp de 20-25 de minute, la 180 de grade Celsius.

Lăsăm brioșele să se răcească un pic în tavă, apoi le scoatem și le servim calde.

Să le savurați cu poftă, alături de sosul preferat!

Sursă: coolinarika.com/recept/slani-mafini-osnovni-recept/

publicitate