publicitate

Pentru aluat aveți nevoie de:

  • 300 ml apă
  • 500 g făină
  • 50 ml ulei de măsline
  • un praf de sare
  • 5 g zahăr
  • 12 g drojdie

Pentru umplutură sunt necesare:

  • 2 linguri de ketchup
  • 1 ardei dulce
  • măsline
  • 150 g bacon
  • 200 g caşcaval

Cum se prepară?

publicitate
  1. Se toarnă, într-un bol 30 ml de apă călduță, drojdia, sarea și zahărul. Se amestecă ingredientele până când compoziția devine omogenă.
  2. Peste compoziția realizată se toarnă restul de 270 ml de apă calduță și se amestecă bine.
  3. Se adaugă 250 g de făină și se amestecă până când aceasta se înglobează în compoziție.
  4. Se frământă aluatul până când toată făina înglobează în compoziție, iar aluatul devine nelipicios.
  5. Se învelește aluatul într-o folie alimentară și se lasă la temperatura camerei pentru 30 de minute.
  6. După 30 de minute se întinde aluatul cu ajutorul unui făcăleț, astfel încât acesta să acopere cu ușurință tava.
  7. Se adaugă puțină făină pe ambele părți ale aluatului, astfel încât acesta să nu fie lipicios, și se întinde în tavă.
  8. Excesul de aluat se îndepărtează.
  9. Peste aluat se întinde uniform ketchupul.
  10. Ardeiul gras se taie rondele și se adaugă pe toată suprafața aluatului, iar peste acesta se adaugă feliile de bacon.
  11. Se adaugă cașcavalul dat prin răzătoare.
  12. Se adaugă măsline după preferință.
  13. Se coace în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200 grade, timp de 20 minute.

Poftă bună!

publicitate