Aveți nevoie de:
- 4 ouă
- 200 g dovlecei
- 2-3 roşii
- o legătură de pătrunjel
- sare
- piper negru măcinat
- ulei vegetal
Cum se prepară această rețetă?
- Tăiem dovleceii şi roşiile în rondele subţiri.
- Mărunţim pătrunjelul.
- Pe o tigaie încălzită cu ulei, adăugăm uniform dovleceii, ca să acopere toată tigaia.
- Prăjim dovleceii la foc mediu.
- Spargem 4 ouă într-un bol.
- Adăugăm sare şi piper după gust.
- Amestecăm cu un tel ouăle.
- Întoarcem dovleceii pe partea opusă.
- Pe deasupra, adăugăm roşiile şi ouăle pregătite.
- Adăugăm pătrunjel mărunţit.
- Gătim omleta la foc mic.
Poftă bună!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă