În general, fursecurile sunt ușor de făcut și nu necesită mult timp să le pregătești, dar când vine vorba despre trufe trebuie să acordăm o atenție mai deosebită modului de preparare.
Ingrediente necesare:
- 500 g făină
- 150 g zahăr
- 250 g unt
- 7 gălbenușuri
- 50 g cacao
- 40 g zahăr pudră
- 100 g ciocolată albă
Cum se prepară această rețetă ?
1. Cu ajutorul unui mixer, amestecăm untul, zahărul și gălbenușurile. Adăugăm făina cernută și frământăm un aluat moale.
2. Se lasă aluatul 10-12 minute.
3. Formăm trufele cu ajutorul unei pungi de patiserie. Fiecare trufă trebuie să aibă în mijloc un pătrățel de ciocolată albă.
4. Se coc la temperatura de 230 de grade Celsius aproximativ 10-15 minute.
5. La final, se adaugăm zahăr pudră și cacao. Trufele au ieșit crocante și moi la mijloc datorită ciocolatei.
Poftă bună!