Ingrediente:
- 1 pachet foi de cremsnit
- 250 ml frișcă
Ingrediente pentru cremă:
- 500 ml lapte
- 4 ouă
- 4 linguri făină
- 10 linguri zahăr
- 1 plic zahăr vanilat
Mod de preparare:
1. Într-un bol, turnăm făina. Adăugăm 100 ml de lapte și amestecăm bine.
2. Într-un vas, punem restul de lapte la fiert, pe foc mic. Adăugăm zahărul, zahărul vanilat și mixăm bine până la omogenizare.
3. Când a început să fiarbă, adăugăm făina amestecată cu lapte. Gătim pe foc mic, până la omogenizare.
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
4. Pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, așezăm prima foaie de cremsnit. Pe deasupra, turnăm crema pregătită anterior, frișca bătută și acoperim cu a 2-a foaie de cremsnit.
La final, decorăm cu zahăr pudră.
Savurați cu drag! Poftă bună!