Acasă Prăjituri Pandișpan delicios din ciocolată. Un desert de nota 10!

Pandișpan delicios din ciocolată. Un desert de nota 10!

0
Pandișpan delicios din ciocolată. Un desert de nota 10!

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • unt

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem gălbenușurile spumă. Adăugăm 100 de grame de zahăr și mixăm până la omogenizare. Procedăm la fel și cu albușurile.

2. Amestecăm cele două compoziții. Adăugăm făina, pudra de cacao și amestecăm foarte bine.

3. Turnăm aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem la temperatura de 170 de grade, timp de 40 de minute.

Să îl savurați cu drag! Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.