publicitate

Negresa este una dintre prajiturile mele preferate. Sunt atat de multe retete, incat, desi am cateva testate si preferate, intotdeauna vreau sa incerc cate una noua. Si culmea, niciodata nu dau gres atunci cand vine vorba de negresa..

Haideti sa vedem cum obtinem ceea ce vedeti in poza de mai sus.

Am folosit urmatoarele ingrediente:

  • 150 g ciocolata,
  • 100 g zahar brut,
  • 150 g faina,
  • 1/2 lg-ta praf de copt,
  • 150 g unt, 2 oua,
  • 3 linguri de lapte,
  • esenta de rom.
publicitate

Am topit untul cu ciocolata si am lasat la racit. Intre timp, am batut ouale cu zaharul. A

m amestecat ouale batute cu ciocolata, am adaugat faina cu praful de copt si esenta de rom. Am copt la 180 de grade, cam jumatate de ora. N-am mai facut sos de ciocolata, am avut frisca si sos caramel.

publicitate