Coaste de porc cu sos de mustar si miere

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Coaste de porc cu sos de mustar si miere – surprinde-ti invitatii cu o mancare delicioasa!

Pentru aceasta reteta delicioasa aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 1,5 – 2 kg de coasta de porc
  • 3 linguri de miere
  • 4 – 5 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 250 ml de vin alb sec
  • Sare/piper/cimbru
  • 2 – 3 linguri de mustar Dijon

Coaste de porc cu sos de mustar si miere

Carnea de porc nu se transeaza ci se lasa intreaga insa se cresteaza pe langa os, se spala si se asezoneaza cu sare/piper se presara cu cimbru si ulei de masline. Din loc in loc se impaneaza cu usturoi si se da la rece pentru 2 – 3 ore.

Dupa acest timp, se aseaza in tava si se adauga vinul. Se mai pune o lingura de ulei si se pune in cuptorul incins la 150 grade pentru 1 ora jumatate.

Se prepara sosul – se amesteca mierea cu mustarul iar cu acesta se ung coastele de porc. Se mai baga la cuptor pentru inca 1 ora, pana cand prinde o crusta crocanta si rumena.

Se poate servi cu salata sau garnitura de cartofi!

Leave a Reply