Ingrediente:
- 6 albușuri de ou
- 270 g zahăr
- 1/2 plic praf de copt
- 270 g miez de nucă
- 2 linguri făină
Ingrediente pentru cremă:
- 6 gălbenușuri de ou
- 270 g zahăr
- 2 linguri cacao
- miez de nucă
- 170 g margarină
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile spumă. Adăugăm zahărul, făina, praful de copt, miezul de nucă și amestecăm foarte bine.
2. Turnăm aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.
3. Pentru cremă, amestecăm toate ingredientele menționate anterior. Punem compoziția la fiert, pe foc mic și amestecăm bine. După omogenizare, tapetăm blatul cu crema pregătită. La final, decorăm cu miez de nucă.
Să o savurați cu drag! Poftă bună!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă