Ingrediente:
- 200 g unt
- 2 gălbenușuri
- 100 g zahăr pudră
- 250 g făină
- 50 g nucă de cocos
- 150 ml lapte
- 1/2 linguriță praf de copt
- 1 fiolă esența de vanilie
- 2 linguri zahăr tos
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui mixer, batem untul. Adăugăm zahărul pudră, gălbenușurile, esența de vanilie și amestecăm foarte bine, până la omogenizare.
2. Adăugăm făina, praful de copt, laptele rece și mixăm până obținem un aluat moale și omogen.
3. Cu ajutorul unei pungi de patiserie, formăm cerculețe din aluat, pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
4. Coacem fursecurile la temperatura de 150 de grade, timp de 15 minute. La final, le decorăm cu zahăr pudră.