Ingrediente:
- 250 g făină
- 1 pachețel praf de copt
- 100 ml ulei
- 50 g cacao
- 150 g zahăr
- sare
- 4 ouă
- coajă de lămâie
- 1 fiolă esență de rom
Mod de preparare:
1. Într-un bol, batem albușurile spumă. Adăugăm sarea, zahărul și amestecăm bine. Într-un bol separat batem gălbenușurile. Adăugăm uleiul, coaja de lămâie și esența de rom. Amestecăm bine pe urmă adăugăm spuma de albușuri. Mixăm până la omogenizare.
2. Adăugăm făina, praful de copt. Amestecăm bine. În jumătate din cantitatea de aluat, adăugăm pudra de cacao.
3. Într-o tavă de chec acoperită cu hârtie de copt, turnăm cele 2 nuanțe de aluat, alternat. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 de minute.
Să îl savurați cu drag! Poftă bună!