
publicitate
Ingrediente:
- 3 ouă
- 250 g margarină
- 250 g zahăr
- 250 ml chefir
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
- 20 g zahăr vanilat
- 350-400 g dulceață
- făină
Mod de preparare:
- Într-un vas, adăugați ouăle, margarina moale, zahărul și amestecați bine. Se toarnă smântâna, bicarbonatul de sodiu, zahărul vanilat și se amestecă bine. Turnați făina și frământați aluatul.
- Aluatul este împărțit în 2 părți, o parte este pusă în congelator, cealaltă jumătate este lăsată pentru o perioadă la crescut. Partea inferioară și partea laterală a unei forme o tapetați cu unt.
- Întindeți aluatul într-o foaie subțire, pe urmă o așezați în tavă. Acoperiți cu un strat de dulceață. Aluatul de la congelator se întinde și se procedează la fel.
- Coaceți în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200 de grade timp de 30-40 minute.
publicitate
publicitate