Ingrediente:
- 100 g unt
- 100 g făină de grâu
- zahăr pudră
- 100 g brânză de vaci
- 2 mere
Mod de preparare
1. Se amestecă brânza de vaci, făina și untul, pe urm se lasă la temperatura camerei. Frământați aluatul, apoi înfășurați-l într-o folie alimentară șii răciți-l timp de o jumătate de oră.
2. Întindeți aluatul într-o foaie subțiere de 3-5 mm grosime și decupați cerculețe cu ajutorul unui pahar.
3. Așezați o felie de măr pe fiecare bucățică de aluat. Formați un pachețel și așezați-l pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Procedați la fel cu restul de aluat. Coaceți la temperatura de 180 de grade, timp de 15-20 de minute. La final, decorați cu zahăr pudră. Să aveți poftă!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă