publicitate

Aveți nevoie de următoarele ingrediente (varianta 1):

  • 2 roşii medii
  • 100 g caşcaval
  • 2 linguri de maioneză
  • 1 căţel de usturoi
  • pătrunjel

Mod de pregătire:

  • Tăiem roşiile rondele de 1 cm.
  • Zdrobim usturoiul în maioneză şi amestecăm bine.
  • Tapetăm roşiile cu sosul obţinut.
  • Dăm caşcavalul prin răzătorea mică şi îl adăugăm pe deasupra roşiilor.
  • Decorăm cu frunze de pătrunjel.

Aveți nevoie de următoarele ingrediente (varianta 2):

  • 2 roşii medii
  • 200 g brânză
  • 1-2 linguri smântână
  • 1 castravete
  • 1 ardei gras
  • 1 căţel de usturoi
  • mărar
  • sare
publicitate

Mod de pregătire:

  • Tăiem roşiile rondele de 1 cm şi le așezăm pe o farfurie.
  • Mărunţim brânza în paharul blenderului, adăugăm usturoiul, sarea şi smântâna.
  • Amestecul obținut îl punem într-o pungă de patiserie.
  • Tăiem castravetele şi roşiile in bucățele mici.
  • Decorăm cu mărar.
  • Pe deasupra, adăugăm castraveţi şi roşiile.

Poftă mare!

publicitate