Aveți nevoie de următoarele ingrediente (varianta 1):
- 2 roşii medii
- 100 g caşcaval
- 2 linguri de maioneză
- 1 căţel de usturoi
- pătrunjel
Mod de pregătire:
- Tăiem roşiile rondele de 1 cm.
- Zdrobim usturoiul în maioneză şi amestecăm bine.
- Tapetăm roşiile cu sosul obţinut.
- Dăm caşcavalul prin răzătorea mică şi îl adăugăm pe deasupra roşiilor.
- Decorăm cu frunze de pătrunjel.
Aveți nevoie de următoarele ingrediente (varianta 2):
- 2 roşii medii
- 200 g brânză
- 1-2 linguri smântână
- 1 castravete
- 1 ardei gras
- 1 căţel de usturoi
- mărar
- sare
Mod de pregătire:
- Tăiem roşiile rondele de 1 cm şi le așezăm pe o farfurie.
- Mărunţim brânza în paharul blenderului, adăugăm usturoiul, sarea şi smântâna.
- Amestecul obținut îl punem într-o pungă de patiserie.
- Tăiem castravetele şi roşiile in bucățele mici.
- Decorăm cu mărar.
- Pe deasupra, adăugăm castraveţi şi roşiile.
Poftă mare!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă