Daca ai pofta de o super portie de paste cu sos alb (carbonara), atunci trebuie neaparat sa incerci si reteta noastra, in care am reinventat reteta originala si am obtinut un gust delicios!
Ingrediente:
- un pachet de paste penne (sau oricare alte paste care iti plac)
- jumatate de pachet de unt
- un plic de parmezan (150-200 grame)
- un pahar de 450-500 grame smantana
- 350-400 grame bacon (sau orice mezel de tip muschi file iti place)
- 4 galbenusuri
- sare
- piper
- oregano
Mod de preparare
Se pun pastele le fiert. Taiem mezelul fideluta si il rumenim in tigaie cu cantitatea de unt. Adaugam apoi smantana si parmezanul. Amestecam pana la omogenizare. Inchidem focul si amestecam in compozitie galbenusurile. Asezonam cu sare, piper si oregano dupa gust. Se amesteca sosul cu pastele scurse de apa si se savureaza!
Poftă bună!