Ingrediente:
- 200 g biscuiți
- 10 g gelatină
- 50 g unt
- 400 ml smântână
- 3 linguri pudră de cacao
- 150 ml lapte
- 4 linguri zahăr
- 2 banane
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui blender, mărunțim bicuiții.
2. Adăugăm untul topit și amestecăm foarte bine.
3. Turnăm biscuiții într-o formă de copt, pe care o punem la frigider pentru 15 minute.
4. Punem gelatina la hidratat. Adăugăm 2 linguri de zahăr, 2 linguri pudră de cacao, smântâna și amestecăm foarte bine.
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
5. Tăiem bananele bucățele și le așezăm peste blatul de bisuiți. Pe deasupra, adăugăm crema pregătită anterior. Punem tortul la frigider pentru câteva ore.
Poftă bună!