Bucătăria Românească
No Result
View All Result
Bucătăria Românească
No Result
View All Result
Home Prăjituri

Tartă de Casă, cu Bezea și Cremă de Piersici – Ai Nevoie de 5 Ouă, 350g Piersici, 250g Făină

Tartă de Casă, cu Bezea și Cremă de Piersici – Ai Nevoie de 5 Ouă, 350g Piersici, 250g Făină

Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Tartă de casă (cu bezea și cremă de piersici) – Se prepară din 5 ouă, 350g piersici, 250g făină, 200g unt, 70g amidon și…

Ingrediente necesare pentru aluat:

  • 250 g făină
  • 150 g zahăr
  • 150 g unt
  • 1 ou

Ingrediente necesare pentru cremă:

  • 350 g piersici (proaspete sau din conservă)
  • 50 g unt
  • 100 g zahăr
  • 4 gălbenușuri
  • 70 g amidon
  • 100 ml apă

Ingrediente necesare pentru bezea:

  • 4 albușuri
  • 150 g zahăr

Mod de preparare:

Pentru aluat, cernem făina într-un bol. Adăugăm zahărul, cubulețele de unt, oul și frământăm un aluat omogen. Împachetăm aluatul în folie alimentară și îl dăm la frigider.

Curățăm piersicile de coajă și le tăiem în bucăți. Într-un bol, amestecăm untul, zahărul, gălbenușurile și amidonul. Adăugăm bucățile de piersici, apa și mixăm cu blenderul vertical până la omogenizare.

Transferăm compoziția într-un vas. Punem vasul pe foc și fierbem până compoziția se îngroașă.

Tapetăm o tavă de 26 cm cu hârtie de copt și o ungem cu unt. Punem aluatul rece în tavă, formăm un blat uniform și turnăm umplutura deasupra. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10 minute.

Între timp, mixăm albușurile spumă tare, încorporând treptat și zahărul. Transferăm spuma într-un poș și decorăm tarta după care reducem temperatura la 120 de grade și coacem tarta pentru încă 30 de minute.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
Prajitura pufoasa cu crema de vanilie

Cea mai bună prăjitură cu crema de vanilie și lămâie din lume. Pur și simplu se topește în gură.

Prajitura pufoasa cu branza

Prăjitură cu brânză de vaci: pufoasă și moale, perfectă pentru musafiri

Prajitura pufoasa cu crema de portocale

Prăjitură pufoasă, gata în doar 15 minute: dispare într-o clipă de pe masă

Prăjitură cu piersici și suc Fanta. Se topește în gură.

Prăjitură cu piersici și suc Fanta. Se topește în gură.

Prajitura Miruna cu ciocolata

Prăjitura MIRUNA, cu ciocolată și blat pufos de pandișpan: o rețetă veche dar delicioasă

Chec cu cacao, umplut cu cireșe și glazură de ciocolată: trebuie neapărat să-l încerci!

Chec cu cacao, umplut cu cireșe și glazură de ciocolată: trebuie neapărat să-l încerci!

Share220Pin51
  • Rețete de post
  • Rețete de prăjituri
  • Ciorbe și Supe
  • Sănătate și remedii
  • Sfaturi din bucătărie
  • Aperitive apetisante
  • Paste si Pizza
  • vezi toate rețetele

RECOMANDĂRI PENTRU TINE.

Jambon de porc in coji de ceapa
Rețete Delicioase

Jambon de porc în coji de ceapă: foarte fraged și bun

Peste cu sos la cuptor
Rețete Delicioase

Cod la cuptor: rămâne fraged și suculent. O cină delicioasă și rapidă!

LÂMÂILE – Folosite Pentru CONSTIPAȚIE, DURERI de CAP și TUSE. Vezi Cum
Sănătate

LÂMÂILE – Folosite Pentru CONSTIPAȚIE, DURERI de CAP și TUSE. Vezi Cum

Piftie din carne de porc
Rețete Delicioase

Piftie din carne de porc: așa o fac eu și este foarte gustoasă

Aperitiv cu morcov
Aperitive

Un aperitiv deosebit: rulouri gustoase cu umplutură de morcov și brânză

Masajul TĂLPILOR – AVEM 7 puncte ESENȚIALE care ne influențează SĂNĂTATEA. VEZI CARE SUNT
Sănătate

Masajul TĂLPILOR – AVEM 7 puncte ESENȚIALE care ne influențează SĂNĂTATEA. VEZI CARE SUNT

MIEREA de ALBINE – Un ELIXIR cu BENEFICII uimitoare asupra ORGANISMULUI
Sănătate

MIEREA de ALBINE – Un ELIXIR cu BENEFICII uimitoare asupra ORGANISMULUI

BĂUTURA în care pun MIERE și GHIMBIR. Este TRATAMENTUL pe care eu îl iau pentru RĂCEALĂ
Sănătate

BĂUTURA în care pun MIERE și GHIMBIR. Este TRATAMENTUL pe care eu îl iau pentru RĂCEALĂ

Cum Tratezi CĂLCÂIELE Crăpate ACASĂ Fără Chimicale – Iată sfaturile dermatologilor
Sănătate

Cum Tratezi CĂLCÂIELE Crăpate ACASĂ Fără Chimicale – Iată sfaturile dermatologilor

Turte pufoase si moi, la tigaie
Rețete de Post

Turte DE POST, pufoase și moi, făcute la tigaie: rapide și foarte bune

Ne place de:

  • SuntGospodină ❤️ Rețete Gustoase

Despre gatitul.ro

  • Despre magazin
  • Întrebări frecvente
  • Calitatea produselor
  • Carduri cadou / vouchere

Legături Utile

  • Termeni și condiții
  • Livrare și retur
  • Politica de confidențialitate
  • A N P C
  • Privacy Policy
  • Termeni și condiții
  • Politica Cookie
  • Contact

© 2023 gatitul.ro - Rețete culinare & Sfaturi pentru casă

No Result
View All Result
  • Home
    • Home – Layout 1
    • Home – Layout 2
    • Home – Layout 3
    • Home – Layout 4
    • Home – Layout 5
  • More
    • About
    • Contact Us

© 2023 gatitul.ro - Rețete culinare & Sfaturi pentru casă