Ingrediente necesare:
- 450 g de făină
- 250 ml chefir
- 100 ml ulei de floarea soarelui
- 100 g zahăr
- 2 linguriţe praf de copt
- 1 ou
Mod de pregătire:
- Spargem oul într-un bol și adăugăm 250 ml chefir.
- Amestecăm cu un tel.
- Adăugăm uleiul, făina în cantităţi mici și praful de copt.
- Aluatul trebuie să fie moale şi un pic lipicios.
- Acoperim cu o folie alimentară şi îl lăsăm pentru 15 minute.
- După 15 minute, împărţim aluatul în bucăţele mici.
- Dacă aluatul se lipeşte prea tare de mâini, putem să ungem bucăţelele cu un pic de ulei.
- Formăm din fiecare bucăţică de aluat un ineluş.
- Fiecare biscuit îl tăvălim pe o singură parte în zahăr, apoi le așezăm pe o tavă acoperită cu hârtie pentru copt.
- Se coc la temperatura de 200 grade, aproximativ 25 minute.
Poftă bună!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă