Burgeri de casa din carne de pui

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Burgeri de casa din carne de pui – indragiti de cei mici dar si de parinti!

O reteta foarte simpla si extraordinar de gustoasa, care poate fi preparata in timpul saptamanii dar mai ales in week-end. Ce e interesant la reteta asta este faptul ca puteti congela burgerii, daca ati facut mai multi (congelat maxim 1 luna).

Pentru asta aveti nevoie de:

  • 1 ceapa tocata foarte marunt
  • 1 tulpina de telina tocata
  • 200 g carne tocata de pui
  • 1 ustori zdrobit
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 morcov ras (pe razatoarea mica)
  • Patrunjel tocat marunt
  • 1 ou batut
  • 1 lingura faina
  • Sare/piper

Pentru servirea burgerului aveti nevoie de:

  • Felii de rosii
  • Ceapa rosie
  • Frunze de salata
  • Ketchup/maioneza
  • Chifle (din faina alba sau integrala/cu seminte/ etc)
  • Castraveti

burgeri de casa din carne de pui

Mod de preparare burgeri de pui:

Intr-o tigaie se caleste ceapa, usturoiul si telina. Dupa ce sunt gatite, se transfera intr-un castron si se amesteca cu carnea de pui, morcovul ras, patrunjelul, oul, sarea si piperul.

Din compozitie, se formeaza 4 – 5 burgeri care se prajesc la foc mic, pe ambele parti.

Se monteaza burgerii in chifla, cu rosii, castraveti, ceapa, ketchup si salata verde.

Pofta Buna!

Leave a Reply