Cui nu-i place pizza? Deși siluetele noastre nu ne-o recomandă prea des, câteodată ne putem răsfăța cu câteva feliuțe…
Iată o rețetă extrem de simplă, cu mai puțin timp în bucătărie și cu mai multă plăcere la masă, alături de cei dragi…
Ingrediente:
- 2 ouă
- 3 linguri de maioneză
- 3 linguri de făină
- 150 g de salam
- jum. de ceapă
- 1 roșie
- 200 g de cașcaval
- verdeață după gust
Mod de preparare:
- Se amestecă ouăle cu maioneza și făina. Se bat bine.
- Se toarnă aluatul într-un vas pentru copt.
- Aranjăm ingredientele pentru pizza deasupra aluatului: salam, ceapă, roșii, cașcaval. Dacă doriți, puteți adăuga verdeață.
- Coaceți pizza la 200 de grade Celsius, timp de aproximativ 10-15 minute, până se topește cașcavalul…
- Noi zicem că gama de ingrediente pentru umplutură rămâne la discreția fiecărui bucătar…
- Noi iubim ciupercile, ardeiul, pieptul de pui, așadar, o puteți diversifica…
Bon appetit!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă