Ingrediente:
- 1.7 kg pulpe de pui
- 1.5 kg cartofi
- 500 g roșii
- 100 g ceapă
- 200 g bacon
- 1 cutie de măsline negre
- 250 g brânză feta
- 2 căței de usturoi
- sare
- piper, ulei
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa și cartofii bucățele mari. Adăugăm sarea, piperul, uleiul și amestecăm bine.
2. Tăiem bacon-ul fâșii subțiri.
3. Spălăm carnea de pui și o condimentăm după bunul plac.
4. Pe o tavă de copt acoperită cu folie de aluminiu, așezăm cartofii și ceapa. Adăugăm carnea de pui și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 de minute.
5. După acest interval de timp, adăugăm roșiile tăiate felii, brânza, măslinele și coacem încă 20 de minute.
Poftă bună!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă