Aceasta prajitura poate fi cat de delicioasa doriti si este o reteta extrem de simpla. Gusturile sunt impartite si va voi lasa pe dumneavoastra sa alegeti (caise, visine, cirese, piersici,prune ). Eu am ales piersici pentru aceasta reteta.
Ingrediente:
- 4 oua
- 250g zahar pudra
- 8 linguri ulei
- 350g faina
- 150ml lapte
- coaja rasa de la o lamaie
- 1kg de fructe
Mod de preparare:
Vom amesteca intr-un bol cele 4 oua si zaharul. Vom amesteca pana cand acesta se topeste. Continuam sa adaugam treptat, uleiul.
Separat amestecam faina cu praful de copt pe care, le adaugam tot in bol. Ultimul ingredient adaugat va fi laptele.
Vom mixa compozitia pana la omogenizare si o vom asezona in tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra sa vom adauga fructele curatate de samburi.
Acum suntem pregatiti sa dam tava la cuptor. Aceasta prajitura se va coace la foc potrivit pana cand aceasta va capata o culoare aurie.
Prajitura este gata! Vom adauga peste ea si zaharul vanilat.
Pofta buna!