publicitate

Ingrediente:

  • 300 g nucă de cocos
  • 300 g ciocolată cu lapte
  • 300 g lapte condensat
  • 100 g ciocolată amară
  • 50 g unt moale

Mod de preparare:

1. Într-un bol, amestecăm laptele condensat cu nuca de cocos.

publicitate

2. Adăugăm untul și mixăm bine până la omogenizare. Dacă textura obținută este una densă, mai adăugați lapte. În caz contrar, mai adăugați nucă de cocos.

3. Din puțin aluat, formăm un baton pe care îl așezăm pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Procedăm la fel cu aluatul rămas. În final, trebuie să obțineți 12 batoane de 50 de grame fiecare.

4. Punem tava la frigider pentru 60 de minute.

5. Topim ambele tipuri de ciocolată, pe baie de aburi.

6. Pentru a glazura batoanele, le introducem în ciocolata topită. Folosind o spumieră, le scoatem și le scuturăm ușor, pentru a elimina excesul de ciocolată. Le așezăm pe o tavă, la temperatura camerei. Se pot servi după ce s-a întărit ciocolata.

Să aveți poftă!

publicitate