Acasă Desert Biscuiți de Casă cu Cremă de Ciocolată – Rețetă Simplă și Rapidă

Biscuiți de Casă cu Cremă de Ciocolată – Rețetă Simplă și Rapidă

0
Biscuiți de Casă cu Cremă de Ciocolată – Rețetă Simplă și Rapidă

Gata în timp record – Tort delicios din biscuiți cu cremă fiartă de ciocolată – Pentru a pregăti această rețetă, ai nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare

  • 1 kg biscuiți
  • 1 esență de rom
  • 1 l lapte
  • 150 g zahăr
  • 8 gălbenușuri
  • 2 linguri de amidon
  • 4 linguri cacao

Mod de preparare:

1. Pentru început, pregătim crema. Într-un bol, batem gălbenușurile cu ajutorul unui mixer.

Adăugăm zahărul și amidonul și amestecăm foarte bin până obținem o cremă densă.

Treptat, adăugăm laptele iar la final, pudra de cacao.

Amestecăm cu ajutorul unui mixer până la omogenizare.

2. Pe o tavă, așezăm uniform un strat de bicuiți. Pe deasupra, adăugăm esența de rom și un strat din crema pregătită anterior.

3. Procedăm la fel până terminam toate ingredientele. În final, trebuie să obținem un tort cu 5-6 straturi.

Poftă bună!

Încearcă și… Tort Snickers

Din ingredientele de mai jos, obțineți un tort cu diametru de aproximativ 25 centimetri. Este mai mult decât suficient, dar dacă doriți totuși un tort ceva mai mic, folosiți un număr mai mic de albușuri… Orientativ, sunt necesare 60 grame de zahăr pentru un albuș de ou.

Ingrediente necesare

Ingrediente pentru aluat:

  • 2 pahare făină
  • 2 pahare smântână
  • 1-2 pahare de zahăr
  • 7 ouă
  • praf de copt

Ingrediente pentru cremă:

  • 1 cutie de lapte condensat
  • 150 grame unt
  • 200 grame arahide
  • stafide

Mod de preparare:

Bateți bine albușurile cu zahărul și coaceți amestecul – Din această compoziție ar trebui să obțineți un blat ca de bezea…

Pentru cremă, amestecați bine (folosind un mixer) laptele condensat și untul. Adăugați smântâna și continuați să amestecați…

Mărunțiți ușor arahidele și băgați-le câteva minute la cuptor, pe o tavă uscată.

Pentru blat, folosiți rețeta preferată de pandișpan.

După ce ați copt blatul tip pandișpan, tăiați-l în jumătate.

Ungeți prima jumătate de blat cu cremă și adăugați din abundență bucățele din arahidele pregătite anterior. Puneți deasupra blatul de bezea și ungeți iar cu cremă, apoi presărați cu arahide.

Acoperiți cu a doua jumătate de blat de pandișpan, ornați cu glazură de ciocolată și presărați bucățelele de arahide rămase.

Puneți tortul la frigider pentru cel puțin câteva ore.

Să îl savurați cu drag! Poftă bună!