Acasă Prăjituri Prăjitură cu cremă de brânză și căpșuni – una dintre cele mai gustoase prăjituri pe care le-am încercat vreodată

Prăjitură cu cremă de brânză și căpșuni – una dintre cele mai gustoase prăjituri pe care le-am încercat vreodată

0
Prăjitură cu cremă de brânză și căpșuni – una dintre cele mai gustoase prăjituri pe care le-am încercat vreodată

Prăjitura cu cremă de brânză și căpșuni este una dintre cele mai gustoase prăjituri pe care le-am încercat vreodată. Este foarte greu să mă opresc la o singură felie. Combinația de cremă de brânză și căpșuni este excelentă. Încearcă și tu rețeta de mai jos și bucură-te de gustul unei prăjituri delicioase.

Ingrediente pentru blat:

  • 150 gr biscuiți măcinați
  • 110 gr unt

Ingrediente pentru umplutură:

  • 300 gr cremă de brânză
  • 100 gr zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat, 2 ouă
  • 1/4 coajă rasă de lămâie
  • 20 gr făină, 170 gr smântână

În plus:

  • 200 gr căpșuni, 250 ml apă
  • 3 linguri zahăr
  • 1.5 linguri amidon
  • Jumătăți de căpșuni (pentru decor)

Mod de preparare:

Într-un castron, amestecăm biscuiții măcinați cu untul topit. Turnăm amestecul într-o tavă rotundă cu diametru de 22 cm, tapetată cu hârtie de copt. Întindem amestecul în tavă și apăsăm ușor cu degetele.Prajitura cu crema de branza si capsuni blatÎntr-un castron, adăugăm crema de brânză, zahărul, zahărul vanilat, ouăle, făina, coaja de lămâie rasă și smântâna. Combinăm ingredientele cu un mixer și turnăm crema obținută peste blatul de biscuiți din tavă.Prajitura cu crema de branza si capsuni cremaCoacem prăjitura în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de aproximativ 30 de minute.Prajitura cu crema de branza si capsuni mod preparareAmestecăm amidonul cu 50 ml de apă, folosind un tel. Adăugăm într-o cratiță, căpșunile spălate și tăiate în felii, zahărul și 200 ml de apă. Gătim ingredientele până se înmoaie căpșunile, apoi luăm vasul de pe foc. Pasăm căpșunile cu un mixer vertical, apoi adăugăm amidonul și punem amestecul la fiert.Prajitura cu crema de branza si capsuni ingredienteTurnăm amestecul fierbinte peste cremă și lăsăm prăjitura să se răcească, apoi o punem la frigider. Putem decora prăjitura că jumătăți de căpșuni proaspete. Poftă bună alături de cei dragi și spor la gătit!Prajitura cu crema de branza si capsuni preparare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.