Acasă Prăjituri Prăjitură cu biscuiți și budincă – un desert delicios, fără coacere, ușor de preparat

Prăjitură cu biscuiți și budincă – un desert delicios, fără coacere, ușor de preparat

0
Prăjitură cu biscuiți și budincă – un desert delicios, fără coacere, ușor de preparat

Dacă vrei să prepari un desert delicios în doar câteva minute, încearcă rețeta noastră de prăjitură cu biscuiți și budincă. Are un gust foarte bun și este foarte ușor de preparat. În plus, nu necesită coacere.

Ingrediente necesare:

  • 5 plicuri budincă cu aromă de vanilie
  • 250 gr zahăr, 1.5 litri lapte
  • 300 gr unt, 200 gr biscuiți măcinați
  • 300 gr nucă de cocos, 300 gr nucă măcinată
  • 200 ml smântână dulce pentru frișcă, ciocolată rasă (pentru decor)

Mod de preparare:

Într-un castron adăugăm budinca, zahărul și 300 ml de lapte și amestecăm pentru a combina ingredientele. Punem restul de lapte într-o cratiță, la fiert. Când fierbe, adăugăm amestecul de ingrediente pregătit anterior și gătim o budincă groasă.

Turnăm budinca într-un castron, o acoperim cu folie alimentară și o lăsăm să se răcească. Îndepărtăm folia și amestecăm cu un mixer. Adăugăm untul feliat, la temperatura camerei și amestecăm bine până obținem o cremă fină.Prajitura cu biscuiti și budinca mod preparareÎmpărțim crema în 3 părți egale. Adăugăm biscuiții măcinați într-una din cele trei creme.Prajitura cu biscuiti și budinca crema biscuitiÎn cea de-a doua cremă adăugăm nuca de cocos, iar în ultima adăugăm nuca măcinată.Prajitura cu biscuiti și budinca crema nucaPunem crema de biscuiți i într-o tavă de copt cu dimensiuni de 20 x 35 cm. Întindem crema de cocos deasupra, apoi adăugăm crema de nucă. Prajitura cu biscuiti și budinca ingredienteFolosind mixerul, batem smântâna dulce până obținem o frișcă fermă. Întindem frișca peste crema de nucă și presărăm ciocolată rasă deasupra.Prajitura cu biscuiti și budinca preparare friscaPunem prăjitura la frigider pentru cel puțin 3-4 ore.Prajitura cu biscuiti și budinca preparareEste de preferat să lăsăm prăjitura la frigider o noapte întreagă. A doua zi o putem tăia și servi. Poftă bună și spor la gătit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.