Acasă Desert Tort Creme Brulee – Un tort fin și gustos, de nota 10

Tort Creme Brulee – Un tort fin și gustos, de nota 10

0
Tort Creme Brulee – Un tort fin și gustos, de nota 10

Prăjitură irezistibil de bună – Rețetă pentru cel mai delicios Tort Creme brulee – Pentru a pregăti acest deliciu, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente pentru alaut:

  • 750 g făină
  • 400 g zahăr
  • 2 linguri unt
  • 400 ml smântână
  • 4 linguri pudră de cacao
  • 1 linguriță bicarbonat

Ingrediente pentru cremă:

  • 6 linguri făină
  • 400 g zahăr
  • 1 l lapte
  • 2 ouă
  • vanilie
  • 400 g unt moale
  • 4 linguri pudră de cacao

Mod de preparare:

1. Într-un bol, amestecăm untul cu zahărul. Adăugăm smântâna, făina și bicarbonatul de sodiu. Amestecăm foarte bine, cu ajutorul unui mixer, până la omogenizare.

2. Jumătate de aluat o amestecăm cu pudră de cacao.

3. Întindem ambele blaturi, în 2 foi subțiri. Le coacem pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, la temperatura de 200 de grade, timp de 10 minute.

4. Pentru cremă, punem laptele la fiert la foc mic. Adăugăm zahărul, vanilia și ouăle. Amestecăm până obținem o cremă densă și omogenă.

5. Cu ajutorul unui mixer, batem untul. Adăugăm pudra de cacao și amestecăm foarte bine.

6. Pentru a monta tortul, tapetăm un blat cu crema de vanilie. Adăugăm blatul de cacao și îl tapetăm cu crema rămasă.

Să aveți poftă!