publicitate

Pentru mine, nu este nimic mai rau, decat sa simt ca vine un miros de mucegai din scurgerea chiuvetei. Unii oameni folosesc tot felul de produse pentru a desfunda tevile, dar de cele mai multe ori, ajung sa polueze apele subterane.

Insa, folosind acest truc simplu, mirosul neplacut ce apare atunci cand o teava se infunda, va disparea definitiv.

Ingrediente necesare:

  • 1/2 cana suc de lamaie
  • 1/2 cana bicarbonat de sodiu
publicitate

Mod de preparare:

Incalzeste sucul de lamaie in cuptorul cu microunde, timp de aproximativ 30 de scunde. Adauga apoi bicarbonatul de lamaie. Foloseste o lingura pentru a amesteca.

Mod de utilizare:

Toarna incet amestecul pe canalul de scurgere si lasa-l sa actioneze cel putin 10 minute, apoi clateste cu apa fierbinte.

De asemenea, iti recomand sa incerci si acest truc, este la fel de eficient.

Ai nevoie de:

  • 200 gr bicarbonat de sodiu
  • 200 gr sare
  • Otet cald
  • Apa fierbinte

Mod de preparare:

Amesteca bicarbonatul de sodiu cu sarea. Toarna amestecul obtinut in scurgerea infundata. Toarna apoi otet cald, iar la final, toarna apa fierbinte pe canal. Blocajul ar trebui sa fie eliminat. Prin urmare, apa ar trebui sa se scurga din nou, fara probleme.

Folosind aceste trucuri simple si ieftine, nu vei fi mai nevoit sa cheltui bani pe solutii scumpe care contin tot felul de substante chimice nocive. In plus, nu va mai trebui nici sa apelezi la ajutorul instalatorului.

Cu cateva ingrediente simple, pe care cel mai probabil le ai deja in casa. poti scapa de problema tevilor infundate, o data pentru totdeauna.

publicitate