Acasă Știri / Noutăți Cătălin Scărlătescu: „Azi fac primul șnițel de ficat de gâșcă”

Cătălin Scărlătescu: „Azi fac primul șnițel de ficat de gâșcă”

0
Cătălin Scărlătescu: „Azi fac primul șnițel de ficat de gâșcă”

Snițelul este ingredientul principal din preparatele celor trei chefi, pentru câștigarea celei de-a treia amuletă pusă în joc de Gina Pistol. „Ai dreptul să blochezi un concurent din echipele adverse pe jumătate din durata unei probe”, este beneficiul care îl va primi câștigătorul și pe care îl va putea folosi în timpul battle-urilor.

Zis și făcut! După ce Gina Pistol i-a pus la muncă pe cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu își propune să facă șnițel din ficat de gâscă, ceva ce nimeni nu a mai încercat până acum.

Rămâne de văzut cum se vor descurca cei trei chefi! Pe lângă surprizele audițiilor pe nevăzute, cea de-a patra ediție din sezonul 6 ”Chefi la cuțite”, le rezervă chefilor o probă de gătit cu o miză foarte importantă, ce va schimba soarta jocului în confruntările pe echipe.

Amuleta bonus pusă la bătaie diseară va putea fi folosită de cheful care o va câștiga în momentul în care unul dintre bucătarii din viitoarea sa echipă va fi în pericol de eliminare. Mai exact, juratul va avea posibilitatea de a alege un alt concurent, tot din echipa sa, care să iasă din competiție, salvând astfel persoana ce a obținut cel mai mic punctaj în proba individuală.

Acest avantaj poate cântări extrem de mult, dar cunoaște două tăișuri, pentru că decizia cea mai grea va fi în mâinile chefului ce va câștiga cea de-a patra amuletă: ”O să aducă multă tensiune în echipă!”, afirmă chef Dumitrescu.

În acest moment, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au adjudecat fiecare câte o amuletă importantă, însă diseară scorul egal se va sparge într-o competiție ”la cuțite”. Cei trei vor fi provocați să gătească o farfurie impecabilă, căci juratul invitat special este nimeni altul decât Henrik Sebok, un bucătar cu greutate în domeniul gastronomiei:

”Este drastic! Henrik este tehnic, un chef cu coloană vertebrală. E un bucătar foarte bun și va fi complicat astăzi. Are stilul lui inconfundabil.”, afirmă chefii Bontea și Scărlătescu.

Cum va decurge competiția dintre chefi, ce farfurii vor pregăti aceștia și ce preparat va încânta papilele gustative ale unui jurat ce analizează extrem de dur, telespectatorii Antena 1 pot urmări diseară, de la 20:00, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar.

Sursa: a1.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.