pahar cu apa pentru celulita
publicitate

Când auzim de cuvântul “detoxifiere”, nu îl asociem, în general, cu lucruri pozitive. Detoxifierea de nicotină. Detoxifierea de alcool. Detoxifierea de heroină. Nu știu multe despre voi, dar acestea nu sunt lucruri pe care aș vrea să le am în viața de zi cu zi. Dar credeți-mă, detoxifierea este un lucru excelent pentru corp. Nu vorbesc despre detoxifierile menționate anterior; vorbesc despre detoxifierea naturală, ADEVĂRATĂ a corpului. Eliminați toate mizeriile – literal, în unele cazuri – și oferiți-i corpului un nou început!

Când vă detoxifiați organismul, practic, vă curățați sângele. Acest lucru ajută întregul organism să funcționeze mai bine. Rinichii, limfa, intestinele, pielea și plămânii elimină toxinele, iar când vreunul dintre sistemele conectate la aceste organe este blocat, corpul nu poate funcționa la nivel optim.

 

publicitate

Detoxifierea nu constă numai în eliminarea lucrurilor rele; ci trebuie să îi oferiți corpului nutrienții, vitaminele și toate lucrurile BUNE de care are nevoie. Când eliminați toxinele și reaprovizionați corpul cu nutrienți și alte lucruri, detoxifierea vă poate ajuta să faceți față bolilor și vă va oferi o nouă viață! Detoxifierea vă poate ajuta să mențineți un stil de viață sănătos.

 

Când vine vorba de lupta împotriva celulitei, detoxifierea este liderul plutonului. Când începeți cu o pânză nouă, arta voastră este cea mai pură. Același lucru se aplică și corpului. Când corpul este pur și fără toxine, puteți începe procesul de recuperare fără a fi întrerupți. Detoxifierea ajută la circulația sângelui și la menținerea elasticității pielii. Aceștia sunt doi factori foarte importanți în combaterea semnelor celulitei.

Cateva sfaturi pentru alimentatia in celulita

Există numeroase metode și programe de detoxifiere insa tineti cont ca alimentatia in celulita este unul dintre cele mai importante lucruri. Iată câteva exemple specific construite pentru a ajuta cu procesul de eliminare a celulitei: Începeți cu un pahar de apă ca prima bătură din zi. Puteți filtra apa cu lămâie sau castraveți, pentru a adăuga gust, sau adăugați niște piper cayenne pentru a-i oferi un plus de revigorare.

Consumați DOAR lichide și legume crude, până la prânz. Alegerea lichidului nu este limitată numai la apă. Sucurile verzi, ceaiurile de plante și smoothie-urile fără lactate, vă vor oferi rezultatele dorite.

 

Beți o cantitate semnificativă de apă, în timpul zilei. Pentru cele mai bune rezultate, veți dori să beți jumătate din greutatea corporală, în unci apă. De exemplu, dacă aveți 160kg, atunci veți dori să beți 80 unci de apă. Aceasta poate părea o cantitate exagerată de apă, dar cu cât mai multă consumați, cu atât mai ușor îi va fi corpului să elimine toxinele. Are sens, nu-i așa?

pahar cu apa pentru celulita

Consumați cât de multe fructe și legume necoapte doriți. Cu cât mai multe consumați, cu atât mai mult succes veți avea cu detoxifierea. Stați departe de alimentele procesate și încercați să consumați mâncăruri organice, dacă este posibil.

 • Adăugați nuci și semințe în dietă. De asemenea, ar trebui să consumați două cești de cereale integrale preparate, în timpul prânzului. Răspândiți nucile, semințele și cerealele pentru cele mai bune rezultate, și stați departe de produsele făinoase și cu gluten.
 • Dieta ar trebui să consiste într-o divizare 80/20, între alimente crude (80%) și legume gătite, fasole și cereale (20%).
 • Asigurați-vă că adăugați un plus de multivitamine în zilele cu detoxifiere, dacă nu luați deja unul – ceea ce ar trebui să faceți.
 • Nu consumați carne, pește, produse lactate, alcool, gluten, cofeină și zahăr.
 • Dacă vă simțiți lenți, puteți adăuga mai multe sucuri verzi sau legume pentru a spori energia. Supele sunt iarasi foarte utile.

Știu că sunt multe informații de digerat, așa că haideți să le analizăm și să aruncăm o privire la cum arată o zi de detoxifiere:

Plan de detoxifiere pentru reducerea celulitei

 • 7:00 am: Un pahar mare cu apă filtrată cu o felie de lămâie și puțin piper cayenne.
 • 8:00 am: Suc proaspăt cu gheață. (Exemple: măr verde, kale, spanac, pătrunjel și țelină, amestecate într-un blender sau juicer).
 • 10:00 am:  1 ceașcă de fructe de pădure proaspete (sunt sugerate afinele sau zmeura) și ceai pe bază de plante.
 • 11:00 am: Încă un pahar cu apă filtrată cu felii de castravete.

Prânz:

 • 1 ceașcă de orez brun cu salată verde, legume crude tocate și un dressing de ulei de măsline și lămâie.
 • 2:00 pm: Încă un pahar cu apă, cu o felie de lămâie și o gustare cu legume feliate sau humus.
 • 4:00 pm:  O mână de migdale crude și încă un ceai pe bază de plante.
Cina:
 • 6:00 pm: O cină care constă în 3 cești de legume la abur (este sugerat broccoli), 2 ½ cești de cereale gătite (sunt sugerate lintea și quinoa), și încă un pahar mare cu apă, cu felii de castravete.
 • 8:00 pm: Ceai de Mușețel.

Această detoxifiere vă va ajuta să curățați sistemul și să scăpați rapid de celulită. Ar trebui să folosiți acest proces de detoxifiere doar o dată pe săptămână și să vă asigurați că beți destulă apă pe tot parcursul. După detoxifiere, corpul se va simți fresh și viu, și vă veți afla pe calea de a scăpa de acea celulită stânjenitoare!

PS. Suplimente precum Garcinia Cambogia pot ajuta foarte mult daca sunt luate corespunzator.

Alte Utilizări Surprinzătoare ale Uleiului de Cocos
 • Ulei de cocos pentru gătit
 • Ulei de cocos pentru pierderea în greutate
 • Ulei de cocos pentru păr
 • Ulei de cocos pentru animale
 • Ulei de cocos pentru piele și afecțiuni
 • Ulei de cocos pentru eczemă
 • Ulei de cocos pentru infecții
Concluzii

Înainte să luați decizia de a utiliza chimicale pe piele și de a scăpa corpul de celulită, de ce să nu încercați o metodă naturală, la fel de eficientă, care nu va introduce mai multe toxine în organism. Încercați astăzi un masaj cu ulei de cocos. Vă veți bucura că ați făcut acest lucru!

celulita

publicitate