Christina Aguilera Royal Desire
publicitate

Parfumul Royal Desire a fost creat aparent pentru femeile care se simt regale. Desi este interesant faptul ca parfumul in sine este mai putin interesant decat s-a sperat.

In sticla: zahar si bezele, un pic prafuit, dar in mare parte miros de dulciuri cu un mic ecou de miros de flori.

Cum se simte Christina Aguilera Royal Desire la aplicare?

Are un miros puternic de zahar, desi Royal Desire este un parfum cu urme foarte slabe. Nu o sa mearga prea departe, dar o sa mirosi a bezele la inceput, inainte ca parfumul si notele la fel de usoare de flori. Puteam simti un miros slab de trandafiri pe la mijloc daca chiar voiam asta, dar parfumul Royal Desire nu este despre flori. Este destul de evident ca acest parfum pune accent pe mirosul dulce de bezele, intrucat se simte foarte puternic, impreuna cu un miros slab de vanilie.

publicitate

Eu am gasit acest parfum aici la un pret foarte bun

Desi, la cat este de bland acest parfum, va trebui sa te concentrezi ca sa il simti. Sfarsitul este destul de neinteresant, nota de bezele ajungand sa se simta ca un miros dulce de vanilie. Ar trebui sa iti atrag atentia sa nu mai citesti reclamele care vin cu aceste produse. Parfumul Royal Desire sustine ca este creat pentru femeile care vor sa se simta seducatoare. Bezelele nu ma fac sa ma gandesc la seductie. Ma fac sa ma gandesc la un foc de tabara.

Design: nu sunt innebunita dupa designul acestei sticle, dar putea fi mult mai rau. Exista un motiv de dantela care apare la multe dintre parfumurile Christinei Aguilera si acesta nu e cu mult prea diferit. Forma este ok, designul cu dantela este ok, micul farmec este ok, doar ca are ceva in legatura cu modul in care a fost alcatuit care nu ma inspira.

Christina Aguilera Royal Desire

Familia de parfumuri: Gourmand

Note: mandarine, mure, bezele, trandafiri, caprifoi, liliac, cedru, mosc, vanilie, lemn de santal

Acest parfum este doar unul din multele parfumuri care nu atrag atentia cu nimic. Royal Desire ar putea fi grozav pentru o femeie tanara sau o adolescenta care ar fi interesata sa miroase dulce, dar nu doreste ceva prea puternic.

publicitate