publicitate

Portii: pentru 2 persoane

Timp de gatire: 1 ora

Ingrediente:

  • 500 gr carne de vita
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 cub de pui (pentru supa)
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2 lingurite de boia de ardei
publicitate

Pasi de urmat:

  1. Tocam ceapa, cartoful, morcovul si carnea de vita – ceapa mai marunt iar celelalte ingrediente, in cuburi mai mari iar morcovul rondele
  2. Intr-o tigaie bine incinsa, punem o lingura de ulei, ceapa si carnea – atunci cand ceapa devine translucida punem si restul de ingrediente
  3. Punem cubul pentru supa, vinul, morcovul si boiaua de ardei – punem sare si pier, dupa gust
  4. Gatim pe foc mic timp de 30-40 de minute. Trebuie amestecat din cand in cand sis a verificati sa nu scada foarte mult lichidul – daca scade se completeaza cu apa
  5. Verificam carnea sa fie gatita bine si oprim focul.

 

publicitate