publicitate

Ingrediente:

  • 1 piept de pui dezosat
  • 100-150 g cascaval ras
  • sare si piper, dupa gust
  • 1 lingura de ulei de masline pentru uns

Preparare:

  1. Transam pieptul in felii cat mai mari. Il punem intre doua folii si il batem cu grija sa nu se rupa.
  2. Il condimentam si presaram peste el cascavalul ras.
  3. Il rulam si il inpachetam in folie de aluminiu.
  4. Intr-o cratita, fierbem apa si punem rulorile. Reducem focul la minim si lasam 10 minute.
  5. Scoatem rulourile, le punem intr-un vas termorezistent si le dam la cuptorul bine incins, pentru 10-15 minute.
  6. Despachetam cu grija sa nu ne oparim cu aburul, ugem cu ulei si mai lasam la cuptor 10 minute. Feliem si servim cu cartofi natur.
publicitate

Pofta buna!

publicitate