publicitate

O reteta de friptura frageda umpluta cu ciuperci, ceapa si cascaval. Acest cotlet este atat de gustos datorita amestecului savuros din interior. Gateste-l impreuna cu noi si serveste-l alaturi de cele mai dragi persoane din viata ta. Cu siguranta vor fi incantati!

Avem nevoie de:

  • 600 grame cotlet de porc
  • 30 grame spanac, 50 grame cascaval dat prin razatoare
  • 100 grame ciuperci taiate felii
  • 70 grame ceapa verde
  • Ulei de floarea soarelui, Sare si piper

Cum preparam cotletul de porc umplut:

publicitate

Pentru a fragezi carnea trebuie sa o batem cu un ciocan de snitele, punand fiecare bucata de carne intr-o folie alimentara. Condimentam carnea cu sare si piper, prima bucata de cotlet pe ambele parti, iar celelalte doar pe partea de sus.

Intr-o tigaie pe care o dam la foc mediu vom turna o lingura de ulei, iar cand acesta s-a incins adaugam ceapa si ciupercile feliate. Punem condimentele (sare si piper) si lasam pe foc pana va scadea toata apa lasata de ciuperci.

Dupa ce apa a scazut, vom pune ceapa si ciupercile intr-un bol adaugand de aseamea si cascavalul si amestecam.

Asezam cate o felie de carne pe suprafata de lucru si incepem sa le umplem. Punem frunze de spanac pe fiecare bucata de cotlet si adaugam cate o lingura de umplutura, dupa care rulam carnea. Pentru a securiza rulourile de carne folosim o scobitoare.

Folosim din nou o tigaie in care punem un pic de ulei si asezam apoi rulourile in ea pentru a se praji putin. Le scoatem apoi si le asezam in tava. Uleiul ramas in tigaie il punem peste rulouri. Se introduce tava in cuptor pentru 20 de minute la o temperatura de 200 grade.

Se serveste cu garnitura preferata.

Pofta buna!

publicitate