Ingrediente:
- 4 bucăți de tortilla
- 500 g file de pui
- 400 g ciuperci
- 200 ml smântână
- 4 căței de usturoi
- 1 ceapă
- 200 g cașcaval
- ulei vegetal
Mod de preparare:
1. Se taie ceapa și se prăjește în ulei, pe foc mare. Tăiați puiul bucățele mici, le adăugați în tigaie și gătiți timp de 5 minute.
2. Adăugăm ciupercile tăiate mărunt.
3. Se adaugă smântâna, usturoiul zdrobit, sare și piper după gust. Se fierbe la foc mic, fără capac, câteva minute.
4. Puneți un sfert din umplutură pe fiecare lipie, pe urmă rulați.
5. Se prăjesc într-o tigaie sau se coc pentru câteva minute în cuptor, la temperatura 200 de grade.
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă