publicitate

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vită
  • 1 ceapă
  • 100 ml vin alb
  • 400 ml suc de roșii
  • 2 căței de usturoi
  • 2 ouă
  • 200 g cașcaval
  • 3 linguri pesmet
  • 1/2 linguriță oregano
  • 1/2 linguriță busuioc
  • 1/2 linguriță pătrunjel
  • 1/2 linguriță piper negru
  • sare

Mod de preparare:

1. Pentru început, tăiem ceapa mărunt, cățeii de usturoi îi dăm prin răzătoarea mică, iar cașcavalul îl dăm prin răzătoarea mare.

publicitate

2. Într-un bol separat, amestecăm usturoiul pregătit anterior cu pesmet, busuioc, oregano, sare, 2 ouă și cașcaval.

3. Carnea de vită o frăgezim, pe urmă o crestăm cu ajutorul unui cuțit. Condimentăm cu sare și piper.

4. Așezăm uniform umplutura pregătită anterior. La final, formăm rulada.

5. Într-un bol separat, amestecăm ceapa tocată mărunt cu 100 ml de vin alb și sucul de roșii. Turnăm amestecul obținut într-o tavă de copt.

6. Adăugăm rulada și acoperim totul cu folie de aluminiu.

7. Coacem în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180 de grade Celsius, timp de 120 de minute. Cu 20 de minute înainte, îndepărtăm folia de aluminiu.

8. După ce s-a copt, se lasă la răcit timp de 20 de minute pe urmă se servește alături de cei dragi!

Să aveți poftă!

publicitate