O retata care mie personal imi place sa o gatesc atunci cand nu am pofta sa mananc carne. Este sanatoasa si se face foarte repede – poate ti se pare putin ciudat la inceput dar daca o vei incerca, o sa iti placa.
Ingrediente:
- Faina de malai – pentru cantitatea de mamaliga ce vreti sa o faceti
- Putina sare, smantana
- Usturoi verde sau usturoi normal daca nu aveti verde
- Legume pentru gratar
- Iaurt grecesc, telemea, putin ulei de masline si piper
Mod de preparare:
- Se prepara mamaliga iar cand este aproape gata se adauga usturoiul verde tocat marunt sau usturoi normal, pisat si 2 linguri de smantana iar legumele se pun pe grill – puteti folosi ce legume va plac mai mult (eu am folosit dovlecei, ceapa)
- Cand mamaliga este gata, se pune pe farfurie (ii puteti da o forma frumoasa), desupra se adauga iaurtul amestecat cu telemeaua (poate fi de vaca sau de oaie) si salata de legume la gratar (legumele, putin ulei de masline si sare)
Reteta este gata. Pofta buna!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă