O reteta super rapid de preparat si super delicioasa! Potrivita pentru copii mai ales pentru cei care sunt putin „pretentiosi” la mancare. Cu siguranta vor termina tot din farfurie!
Portii: pentru 2 persoane
Timp de preparare: 10 minute
Ingrediente:
- 6 crenvursti – de porc sau de pui (dupa preferinte)
- Putin ulei
Mod de preparare:
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
- Taiem crenvurstii in jumatate sau in 3 – daca sunt mai lungi
- Dupa ce i-am taiat, ii crestam sub forma unei cruci pe capete
- Intr-o tigaie bine incinsa punem putin ulei si prajim crenvurstii ce se vor „deschide” foarte frumos la capetele ce le-am crestat – nu trebuie sa ii lasam foarte mult timp, sa nu se arda.
- Ii scoatem pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei
- Se pot servi cu maioneza, ketchup sau alte sosuri