publicitate

Portii: pentru 2 persoane

Timp de gatire: 30 de minute

Ingrediente:

  • 300 gr carne tocata
  • 1 ceapa, 3 rosii
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 cub de pui (pentru supa) sau condimente
  • Patrunjel, usturoi si sare/piper dupa gust
publicitate

Preparare:

  1. Intr-o tigaie se caleste ceapa in putin ulei
  2. Cand ceapa devine putin translucida, adaugam carnea tocata si condimentam cu sare si piper dupa gust
  3. Punem si cubul de gaina sau alte condimente – adaugam patrunjelul si usturoiul (poate fi pudra)
  4. Lasam focul mediu pentru 15 minute – verificam atunci cand este gata
  5. Trecem la rosii – umplutura pentru rosii le va da un gust special – scobim rosiile de miez
  6. In „gaura” ramasa, adaugam umplutura si punem deasupra cascavalul ras
  7. Punem la cuptor pentru 15 minute la 150 de grade
  8. Scoateti preparatul din cuptor atunci cand cascavalul devine auriu

 

publicitate