Ingrediente:
- 2 ouă
- 2 linguri smântână
- 3 linguri ulei
- 250 ml apă caldă
- 11 g drojdie
- 500 g făină
- 3 lingurițe zahăr
- sare
- 100 g cașcaval
- 2 roșii
- 2 linguri sos de roșii
- 12 ouă
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle. Adăugăm uleiul, smântâna, apa caldă, drojdia, zahărul, sarea și amestecăm foarte bine.
2. Adăugăm făina, amestecăm și lăsăm aluatul 40 de minute.
3. Împărțim aluatul în 10-12 bucățele egale. Formăm bărcuțe, pe care le așezăm pe o tavă acoperită cu folie de aluminiu.
4. Tapetăm bărcuțele cu sos de roșii. Adăugăm cașcaval dat prin răzătoare, câte un ou, rondele de roșii și coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 30 de minute.