Acasă Rețete Delicioase Ficat cu ceapă, roșii și cașcaval – Se face în 15 minute și este extraordinar de gustoasă

Ficat cu ceapă, roșii și cașcaval – Se face în 15 minute și este extraordinar de gustoasă

0
Ficat cu ceapă, roșii și cașcaval – Se face în 15 minute și este extraordinar de gustoasă

Ingrediente:

  • 600 g ficat de pui
  • 250 g roșii
  • 170 g ceapă
  • 4 căței de usturoi
  • 170 g cașcaval
  • verdeață
  • sare, piper

Mod de preparare:

1. Pentru început, spălăm ficatul, pe urmă îl tăiem bucățele.

2. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ceapa tăiată mărunt. Adăugăm bucățelele de ficat, condimentăm cu sare și piper și amestecăm bine.

3. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem usturoiul și verdeața mărunt. Roșiile le tăiem rondele iar cașcavalul îl dăm prin răzătoare.

4. Într-o formă de copt, așezăm uniform amestecul de ceapă și ficat. Pe deasupra, adăugăm verdeața și usturoiul iar la final decorăm cu roșii și cașcaval.

5. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 15 minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.