Ingrediente:
- 1,5 kg cartofi
- 200 g branza
- 3 carnaciori oltenesti
- 5 oua
- ulei
- marar (eu am pus uscat), cimbru
- sare piper
Si o poza cu tava mea cea zgariata, dar de care nu ma indur sa o arunc. Aveti voie sa radeti de mine!
Preparare:
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
- Curatam cartofii, ii taiem in jumatate pe lung si fiecare jumatate in patru.
- Punem cartofii la fiert in apa cu sare, pentru 20 de minute.
- Dupa ce s-au fiert cartofii, ii scurgem de apa si ii punem intr-o tava termorezistenta (eu am folosit o tava mare de tarta).
- Amestecam carofii cu ulei, marar, cimbru si ii dam la cuptor pentru 15-20 de minute.
- Cat stau cartofii la cuptor pisam cu furculita branza si o amestecam cu ouale batute bine.
- Cand sau rumenit cartofii, punem peste ei branza cu ouale si deasupra carnatii taiati bucatele si dam la cuptor pentru alte 15-20 de minute (pana se rumeneste frumos).
Pofta buna!