publicitate

Numai așa îmi place să fac ciorbița de pui a la grec – Nu aș schimba nimic la rețetă, e o minune

Ingrediente:

  • 500 g carne de pui
  • 1 l apa rece
  • zarzavat de supa
  • 2 linguri orez
  • 1 ou
  • 1 cana smantana
  • 1 lamaie
  • sare

Cum se prepară?

  1. Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert intr-un litru de apa rece.
  2. Se spumueste cand da in fiert, se lasa sa fiarba la foc mic, cu oala acoperita, pana carnea se inmoaie bine.
  3. Atunci se pune zarzavatul curatat si spalat si se lasa sa fiarba.
  4. Cand zarzavatul a fiert il scoatem intr-un bol ca sa il putem folosi ca garnitura la un fel de mancare.
  5. In supa se pune orezul fiert separat , se acreste cu zeama de la lamaie, se da in clocot si se potriveste gustul cu sare.
  6. Dregem ciorba cu smantana in care am amestecat oul si putem sa o servim.
publicitate

 

publicitate